Impressum

Angaben gemäß § 5 TMG 

Drago Jukic 

Projekt Njemacka 

Dompfaffstraße 140

91056 Erlangen

Kontakt 

email: drago@projektnjemacka.com 

email za pitanja čitatelja: affiliate@projektnjemacka.com

Poravnanje potrošačkih sporova / univerzalno arbitražno vijeće

Nismo voljni niti obvezni sudjelovati u postupcima rješavanja sporova prije bilo kojeg postupka Za sudjelovanje u arbitražnom vijeću potrošača.

Odgovornost za sadržaj 

Sadržaj Projekta Njemačka stvoren je s najvećom pažnjom da bi vi imali što točnije informacije. Međutim, ne mogu jamčiti za točnost, cjelovitost ili aktualnost sadržaja. Prema zakonskim odredbama, nadalje sam odgovoran za vlastiti sadržaj na ovoj web stranici. U vezi s tim, imajte na umu da nisam obvezan nadgledati prenesene ili spremljene podatke trećih strana ili istraživati okolnosti koje ukazuju na nezakonite aktivnosti. Na moje obveze uklanjanja ili blokiranja upotrebe podataka prema općenito važećim zakonima ovo neće utjecati prema §§ 8 do 10 Zakona o telemedijima (TMG).

Odgovornost za linkove

Projekt Njemačka sadrži veze do vanjskih web stranica trećih strana na čiji sadržaj nemamo utjecaja. Stoga ne možemo prihvatiti nikakvu odgovornost za ovaj sadržaj treće strane. Odgovarajući davatelj usluga ili operater stranica uvijek je odgovoran za sadržaj povezanih stranica. Povezane stranice provjeravale su se na moguće zakonske povrede u trenutku kada su povezane. U trenutku stvaranja veze nije pronađen nijedan nezakonit sadržaj. Međutim, trajno praćenje sadržaja povezanih stranica nije razumno bez konkretnih dokaza o kršenju zakona. Ako saznamo za zakonske povrede, takve ću linkove odmah ukloniti.

Autorska prava 

Sadržaj na ovim stranici Projekt Njemačka  koje sam stvorio podliježe njemačkom zakonu o autorskim pravima. Za reprodukciju, obradu, distribuciju i bilo kakvu eksploataciju izvan granica zakona o autorskim pravima potreban je pisani pristanak odgovarajućeg autora ili tvorca (mene). Preuzimanja i kopije ove web stranice dopušteni su samo za privatnu, nekomercijalnu upotrebu. Ukoliko nisam kreirao sadržaj na ovoj stranici, pridržavaju se autorska prava trećih strana. Kao takav označeni su posebno sadržaji trećih strana. Ako unatoč tome postanete svjesni kršenja autorskih prava, zamolit ćemo vas da nas o tome obavijestite. Čim saznamo za zakonske povrede, takav ćemo sadržaj odmah ukloniti.

Affiliate linkovi 

Projekt Njemačka nema niti jedan proizvod na stranici koji vam može prodati. Sve usluge i proizvodi koje sam u svojim tekstovima naveo su čisto isključivo reklamni materijali. Svi savjeti koji dajem za proizvode proizvod su ili osobne upotrebe ili jako puno pročitanog sadržaja o proizvodu/usluzi. Kontrakt informacije od strane davatelja usluga pronaći ćete na njihovim službenim stranicama kada preko mojih linkova do njih dođete. Želim vam i naglasiti da ako preko mojih linkova dođete do web stranice koja vam uslugu proda, ja dobivam malo proviziju na osnovu toga što sam uslugu predložio. To nikako ne utječe na vašu cijenu, dapače time ste pomogli Projektu Njemačka da raste sve više i više i stalno vas opskrbljuje korisnim informacijama. Iako stojim iza svojih preporuka, na kraju je uvijek na vama odluka sviđa li vam se usluga ili ne, stoga #ostaniznatiželjan i saznaj koje usluge tebi najviše odgovaraju!

Slike preuzete na stranicama:

https://pixabay.com/

https://www.pexels.com/de-de/

https://unsplash.com/

izvor: 

https://www.e-recht24.de