Pflegemobil Erlangen/Heroldsberg traži radnike !

Bok, moja firma Pflegemobil traži radnike za Ambulantenpflegedienst. To je posao njegovatelja/ice. 

Detalje posla napisao sam vam ovdje, budući da i sam radim tu znam najbolje što treba i kako je – kliknite dolje da saznate detalje i radno vrijeme:

Posao Ambulantetnpflegedienst

Prvo kreće dvotjedni Anarbeitung, upoznavanje s poslom i pacijentima. Dvije stvari koje su bitne da posao bude uspješno obavljen: 

 

  1. učenje kako pravilno postupati s pacijentima 
  2. učenje koje sve usluge (Leistungen) njegovatelj radi 

 

Njegovatelj je pacijentu kontakt s vanjskim svijetom. Tada posao postaje smislen, humanitaran. Uz zadatke koji na radnom planu pišu, najbitniji zadatak je dati psihološku podršku pacijentima.

  • Biti tu za njih. 
  • Donijeti osmijeh ulaskom u prostoriju. 
  • Natjerati njih na smijeh. 
  • Upoznati ih tko su, što su radili te na osnovu toga doći sa temom koja bi ih mogla zainteresirati. 

 

I vi bi to cijenili, a oni još više, pogotovo kada kao stranac ulazite u njihov dom i pružate im ruku koja ih vodi kroz starost. Iz svog iskustva znam da im više vrijedi jedan osmijeh nego bilo koje materijalno bogatstvo. 

Usluge koje njegovatelji rade velike su, ali postoje ipak određene usluge koje osobe bez iskustva ne mogu raditi. Zato ovdje donosim one koje se mogu jako brzo naučiti i s kojima se njegovatelj najčešće susreće. 

 

To su davanje tableta, davanje inzulina, presvlačenje, priprema doručka, promjena pelena, oblačenje čarape koja pomaže krvotoku (Kompressionstrumpfe), zavijanje nogu, briga o jednostavnim ranama (čišćenje površinskih rana), njega kože, tuširanje. 

Koji su minimalni uvjeti za posao:

osnovno poznavanje njemačkog jezika

volja za radom (iskustvo nije potrebno)

vozačka B kategorije

Firma nudi:

odlične radne uvjete

atraktivnu plaću (>15 €/sat)

vrhunske kolege

Radno mjesto i vrsta ugovora:

Ugovor može biti Vollzeit i Teilzeit

Gradovi gdje se radi su Erlangen i Heroldsberg. Oba grada nalaze se u okolici Nürnberga. Šef će onima koji budu idealni kandidati pomoći pri pronalasku smještaja ako je potrebno. 

Zanima vas? Pošaljite email sa zamolbom za posao na dolje navedenu adresu:

Moj šef, Kevin Ansorg rekao je da životopis za početak nije potreban jer je imao dosta iskustva sa lošim životopisima a odličnim kandidatima. 

Zbog toga je bitno za početak javiti se na email. Možete slobodno kopirati ovaj email primjerak: 

“Hallo, ich bewerbe mich auf die Stelle, die Sie ausgeschrieben haben. Drago Jukic von Projekt Njemačka hat mich geschickt.

Für Fragen über mich und meine Berufserfahrung, ich bin per E-Mail (oder per Handy – stavite vaš broj mobitela) für Sie erreichbar

Liebe Grüße, (ovdje stavite ime)

Prijavi se na dugme ispod: