fbpx

Evo detalji za dječje štednje

Ja sam vam odmah ovdje pripremio u manje od 3 minute video da se upoznate uopće na koji način se vaša štednja povećava iz godine u godinu, i zašto je štednja najbolja opcija za vas i vašu djecu. MOLIM VAS pogledajte video tako da možete biti spremni i znati gdje vaš novac ide i kako se umnožava:

 

Kliknite na pitanje za odgovor:

Glavne prednosti korištenja OsigurajSe24 uključuju pristup širokom spektru financijskih institucija bez dodatnih naknada, osobno savjetovanje od strane tima koji govori vašim jezikom, i pomoć u odabiru najboljih opcija štednje koje odgovaraju vašim financijskim ciljevima i potrebama. Tim također pruža usluge savjetovanja za sve vrste osiguranja i štednji, omogućavajući vam da donesete informirane odluke.

OsigurajSe24 djeluje kao posrednik između klijenata i financijskih institucija te prima proviziju izravno od tih institucija. Za klijente ne postoje dodatne naknade za korištenje usluga OsigurajSe24, što znači da možete dobiti prilagođeno financijsko savjetovanje bez dodatnog troška.

Već ste se prijavili za svoje usluge, ali ako želite direktno u kontakt sa njima, jednostavno dolje kliknite na dugme “želim se javiti timu” i bit ćete preusmjereni na njihov službeni Whatsapp 

Da, možete mijenjati svoje financijske odluke ili planove u bilo kojem trenutku. OsigurajSe24 pruža kontinuiranu podršku i savjetovanje kako biste osigurali da vaše financijske strategije ostaju usklađene s vašim promjenjivim potrebama i ciljevima.

Osim štednje za djecu, OsigurajSe24 nudi savjetovanje i usluge za sve vrste osiguranja i štednji, uključujući osobno financijsko planiranje, životno osiguranje, osiguranje imovine i mnogo više. Možete se obratiti timu s bilo kakvim financijskim pitanjima ili potrebama koje imate.

Javite se timu osigurajse24 klikom na ovo dugme:

P.S. potpisivanje ugovora možete obaviti kompletno online, a pravo na raskid ugovora imate prema njemačkom zakonu unutar 14 dana (Widerrufsrecht 14 Tage)