Ovaj tekst posljednji put ažuriran je 8.11.2022.

Pravila privatnosti (Datenschutzerklärung)

Bok! Ovdje vam se želim javiti i objasniti vam detaljno što se sa vašim podacima događa kada uđete na moju stranicu. 

#ostaniznatiželjan i nauči čemu služe vaši podaci

Ova pravila privatnosti objašnjavaju kako sa vaše osobne informacije koje dajete stranici projektnjemacka.com (dakle, ovoj stranici) i bilo kojoj od srodnih proizvoda i usluga na stranici sakupljaju, koriste i štite. Također, daje vam na raspolaganje vaše mogućnosti glede korištenja vaših podataka (kako im možete pristupiti i ažurirati). Ovo je pravno obvezujući ugovor između vas kao korisnika i Projekta Njemačka kao web-stranice. Pristupanjem i korištenjem web mjesta i usluga potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i pristajete na obvezu uvjeta ovog sporazuma. Ova se politika ne odnosi na prakse tvrtki koje nismo u vlasništvu ili pod nadzorom ili na pojedince koje ne zapošljavamo ili kojima ne upravljamo.

Automatsko sakupljanje informacija 

Kada otvorite web stranicu, naši poslužitelji automatski bilježe podatke koje vaš preglednik šalje. Ovi podaci mogu uključivati ​​informacije kao što su IP adresa vašeg uređaja, vrsta i verzija preglednika, vrsta i verzija operativnog sustava, jezične postavke ili web stranica koju ste posjetili prije nego što ste došli na web mjesto i usluge, stranice web mjesta i usluga koje posjećujete, vrijeme provedeno na tim stranicama, informacije koje tražite na web mjestu, vremena i datumi pristupa i druge statistike.

Podaci prikupljeni automatski koriste se samo za identificiranje potencijalnih slučajeva zlostavljanja i utvrđivanje statističkih podataka u vezi s korištenjem i prometom web stranice i usluga. Ovi se statistički podaci inače ne prikupljaju na takav način koji bi identificirao bilo kojeg određenog korisnika sustava.

Sakupljanje privatnih informacija 

Možete pristupiti i koristiti se web stranicama i uslugama bez da nam kažete tko ste ili otkrivate bilo kakve podatke pomoću kojih bi vas netko mogao identificirati kao određenu osobu koja se može identificirati. Ako, međutim, želite koristiti neke od značajki na web mjestu, od vas će se možda zatražiti da navedete određene osobne podatke (na primjer, svoje ime, e-adresuili broj mobitela). Primamo i pohranjujemo sve podatke koje nam svjesno pružite kada ispunite bilo koji mrežni obrazac na web mjestu. Prema potrebi, ovi podaci mogu sadržavati sljedeće:

 • Osobni podaci poput imena, države prebivališta itd.
 • Podaci za kontakt poput adrese e-pošte, adrese broja mobitela itd.
 • Neke informacije koje prikupljamo izravno od vas putem web stranice i usluga (računajte da ja nikakve usluge kojima bih vam nešto naplatio ne nudim)

Međutim, osobne podatke o vama možemo prikupljati i iz drugih izvora, poput javnih baza podataka i naših zajedničkih marketinških partnera. Možete odlučiti da nam nećete dostaviti svoje osobne podatke, ali tada možda nećete moći iskoristiti neke od značajki na web mjestu. Korisnici koji nisu sigurni koje su informacije obvezne mogu nas kontaktirati.

Korištenje i obrada prikupljenih podataka

Da bismo vam učinili web stranicu i usluge dostupnima ili da bismo ispunili zakonsku obvezu, moramo prikupiti i koristiti određene osobne podatke. Ako ne pružite podatke koje zatražimo, možda vam nećemo moći pružiti tražene usluge. Bilo koja informacija koju prikupimo od vas može se koristiti u sljedeće svrhe:

 • da bi poboljšali usluge koje možemo preporučivati 
 • da možemo slati marketinške poruke 
 • da poboljšamo vaš pristup stranici (korisničko iskustvo)
 • da isporučimo ciljano oglašavanje 
 • da možemo odgovoriti na pravna pitanja i riješiti štetu 
 • da bi mogli upravljati web mjestom i uslugama 

Obrada vaših osobnih podataka ovisi o načinu interakcije s web stranicama i uslugama, gdje se nalazite u svijetu i primjenjuje li se jedno od sljedećeg: (i) dali ste svoj pristanak u jednu ili više specifičnih svrha.

To se, međutim, ne primjenjuje kad god je obrada osobnih podataka predmet Kalifornijskog zakona o privatnosti potrošača ili europskog zakona o zaštiti podataka; (ii) pružanje informacija potrebno je za izvršenje sporazuma s vama i / ili za bilo koje njegove predugovorne obveze; (iii) obrada je neophodna radi poštivanja zakonske obveze koja podliježete; (iv) obrada je povezana sa zadatkom koji se provodi u javnom interesu ili u izvršavanju službene ovlasti koja nam je povjerena; (v) Obrada je neophodna u svrhu legitimnih interesa za kojima težimo mi ili treća strana.

Imajte na umu da će nam prema nekim zakonodavstvima biti dopušteno obrađivati ​​podatke sve dok se ne usprotivite takvoj obradi (isključivanjem), bez potrebe da se oslanjamo na pristanak ili bilo koju od sljedećih pravnih osnova u nastavku. U svakom slučaju, rado ćemo razjasniti posebnu pravnu osnovu koja se odnosi na obradu, a posebno jesu li pružanje osobnih podataka zakonski ili ugovorni uvjet ili uvjet potreban za sklapanje ugovora.

Otkrivanje informacija 

Ovisno o zatraženim uslugama ili po potrebi za izvršenje bilo koje transakcije ili pružanje bilo koje usluge koju ste zatražili, možemo podijeliti vaše podatke uz vaš pristanak s našim pouzdanim trećim stranama koje rade s nama, bilo kojim drugim podružnicama i podružnicama na koje se oslanjamo da bismo pomogli u rad web mjesta i usluge koje su vam dostupne. Osobne podatke ne dijelimo s nepovezanim trećim stranama. Ovi pružatelji usluga nisu ovlašteni koristiti ili otkrivati ​​vaše podatke, osim ako je to potrebno za obavljanje usluga u naše ime ili u skladu sa zakonskim zahtjevima. U ove svrhe možemo podijeliti vaše osobne podatke samo s trećim stranama čija su pravila o privatnosti u skladu s našim ili koja pristaju poštivati ​​naše politike u vezi s osobnim podacima. Ove treće strane dobivaju osobne podatke koji su im potrebni samo za obavljanje njihovih zadanih funkcija, a mi ih ne ovlašćujemo da koriste ili otkrivaju osobne podatke u svoje marketinške ili druge svrhe.

Otkrit ćemo sve osobne podatke koje prikupljamo, koristimo ili primamo ako to nalaže ili dopušta zakon, kao što je poštivanje naloga za sudski poziv ili sličnog pravnog postupka, a kada u dobroj vjeri vjerujemo da je otkrivanje potrebno radi zaštite naših prava, zaštitimo vaše sigurnost ili sigurnost drugih, istražite prijevaru ili odgovorite na vladin zahtjev.

Zadržavanje podataka 

Zadržat ćemo i koristit ćemo vaše osobne podatke tijekom razdoblja potrebnog za poštivanje naših zakonskih obveza, rješavanje sporova i provedbu naših sporazuma, osim ako dulji rok čuvanja nije potreban ili dopušten zakonom. Možemo koristiti bilo koji skupni podatak izveden iz vaših osobnih podataka ili ga uklopiti nakon što ga ažurirate ili izbrišete, ali ne na način koji bi vas osobno identificirao. Nakon isteka razdoblja čuvanja, osobni podaci bit će izbrisani. Stoga se pravo na pristup, pravo na brisanje, pravo na ispravak i pravo na prijenos podataka ne mogu ostvariti nakon isteka razdoblja čuvanja.

Transfer informacija 

Ovisno o vašem mjestu, prijenos podataka može uključivati ​​prijenos i pohranu vaših podataka u zemlji koja nije vaša. Imate pravo znati o pravnoj osnovi prijenosa informacija u zemlju izvan Europske unije ili u bilo koju međunarodnu organizaciju koja je regulirana međunarodnim javnim pravom ili koju su osnovale dvije ili više država, poput UN-a, te o sigurnosnim mjerama koje je poduzela nas da zaštitimo vaše podatke. Ako se dogodi takav prijenos, možete saznati više provjerom relevantnih odjeljaka ovih Pravila ili se raspitati kod nas pomoću podataka navedenih u odjeljku za kontakt.

Prava korisnika (vaša prava)

Možete ostvariti određena prava u vezi s vašim podacima koje obrađujemo. Konkretno, imate pravo na sljedeće: (i) imate pravo povući privolu tamo gdje ste prethodno dali svoj pristanak na obradu vaših podataka; (ii) imate pravo prigovoriti obradi vaših podataka ako se obrada provodi na pravnoj osnovi koja nije pristanak; (iii) imate pravo znati obrađujemo li podatke, dobiti podatke o određenim aspektima obrade i dobiti kopiju podataka koji se obrađuju; (iv) imate pravo provjeriti točnost svojih podataka i zatražiti njihovo ažuriranje ili ispravak; (v) imate pravo, pod određenim okolnostima, ograničiti obradu vaših podataka, u kojem slučaju nećemo obrađivati ​​vaše podatke u bilo koju drugu svrhu osim za njihovo pohranjivanje; (vi) pod određenim okolnostima imate pravo od nas zatražiti brisanje svojih osobnih podataka; (vii) Imate pravo na primanje podataka u strukturiranom, često korištenom i strojno čitljivom formatu i, ako je to tehnički izvedivo, na nesmetan prijenos na drugi kontrolor. Ova se uredba primjenjuje pod uvjetom da se vaši podaci obrađuju automatiziranim sredstvima i da se obrada temelji na vašem pristanku, na ugovoru čiji ste dio ili na predugovornim obvezama.

Pravo prigovora na obradu 

Ako se osobni podaci obrađuju u javnom interesu, u izvršavanju službenog ovlaštenja koje nam je povjereno ili u svrhu legitimnih interesa za kojima se mi bavimo, možete se usprotiviti takvoj obradi navodeći osnovu koja se odnosi na vašu određenu situaciju da opravda prigovor. Morate znati da, međutim, vaše osobne podatke treba obrađivati ​​u svrhe izravnog marketinga, možete se u bilo kojem trenutku usprotiviti toj obradi bez davanja opravdanja. Da biste saznali obrađujemo li osobne podatke u svrhe izravnog marketinga, možete pogledati odgovarajuće odjeljke ovog dokumenta.

Prava podataka pod GDPR-om 

Ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora (EEA), imate određena prava na zaštitu podataka i Projekt Njemačka želi poduzeti razumne korake kako bi vam omogućio da ispravite, izmijenite, izbrišete ili ograničite upotrebu svojih osobnih podataka. Ako želite biti informirani o tome koje osobne podatke imamo o vama i ako želite da budu uklonjeni iz naših sustava, kontaktirajte nas. U određenim okolnostima imate sljedeća prava na zaštitu podataka:

 • Imate pravo zatražiti pristup svojim osobnim podacima koje pohranjujemo i imate mogućnost pristupa vašim osobnim podacima.
 • Imate pravo tražiti da ispravimo sve osobne podatke za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo tražiti od nas da popunimo osobne podatke za koje smatrate da su nepotpuni.
 • Imate pravo zatražiti brisanje svojih osobnih podataka pod određenim uvjetima ove politike.
 • Imate pravo prigovoriti našoj obradi vaših osobnih podataka.
 • Imate pravo tražiti ograničenja u obradi vaših osobnih podataka. Kada ograničite obradu svojih osobnih podataka, mi ih možemo pohraniti, ali ih nećemo dalje obrađivati.
 • Imate pravo dobiti kopiju podataka koje imamo o vama u strukturiranom, strojno čitljivom i često korištenom formatu.
 • Također imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku kada se Projekt Njemacka oslanjao na vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka.
 • Imate pravo žaliti se Nadzornom tijelu za zaštitu podataka zbog našeg prikupljanja i upotrebe vaših osobnih podataka. Za više informacija obratite se lokalnom tijelu za zaštitu podataka u Europskom gospodarskom prostoru (EEA).

Kako koristiti ova prava 

Svi zahtjevi za ostvarivanje vaših prava mogu se uputiti na Projekt Njemačka putem podataka za kontakt navedenih u ovom dokumentu. Imajte na umu da ćemo od vas možda zatražiti da potvrdite svoj identitet prije nego što odgovorite na takve zahtjeve. Vaš zahtjev mora sadržavati dovoljno podataka koji nam omogućuju da potvrdimo da ste osoba za koju tvrdite da ste ili ste ovlašteni predstavnik takve osobe. Morate uključiti dovoljno detalja kako bismo mogli pravilno razumjeti zahtjev i odgovoriti na njega. Ne možemo odgovoriti na vaš zahtjev ili vam pružiti osobne podatke ako prethodno ne potvrdimo vaš identitet ili ovlaštenje za podnošenje takvog zahtjeva i ne potvrdimo da se osobni podaci odnose na vas.

Prava djece 

Svjesno ne prikupljamo nikakve osobne podatke od djece mlađe od 18 godina. Ako ste mlađi od 18 godina, nemojte slati nikakve osobne podatke putem web stranice i usluga. Potičemo roditelje i zakonske staratelje da nadgledaju korištenje Interneta svoje djece i pomažu u provođenju ovih Pravila upućujući svoju djecu da nikada ne daju osobne podatke putem web stranice i usluga bez njihovog dopuštenja. Ako imate razloga vjerovati da nam je dijete mlađe od 18 godina pružilo osobne podatke putem web stranice i usluga, kontaktirajte nas. Morate imati i najmanje 16 godina kako biste pristali na obradu vaših osobnih podataka u vašoj zemlji (u nekim državama možemo dopustiti da to čine vaši roditelji ili skrbnici u vaše ime).

Kolačići

Web stranica i usluge koriste se “kolačićima” kako bi vam prilagodili internetsko iskustvo. Kolačić je tekstualna datoteka koju poslužitelj web stranica stavlja na vaš tvrdi disk. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili isporuku virusa na vaše računalo. Kolačići su vam jedinstveno dodijeljeni i može ih pročitati samo web poslužitelj u domeni koja vam je izdala kolačić.

Kolačiće možemo koristiti za prikupljanje, pohranjivanje i praćenje podataka u statističke svrhe za rad web mjesta i usluga. Možete prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično možete izmijeniti postavke preglednika tako da odbijaju kolačiće ako želite. Ako odlučite odbiti kolačiće, možda nećete moći u potpunosti iskusiti značajke web mjesta i usluga. Da biste saznali više o kolačićima i načinu upravljanja njima, posjetite internetcookies.org

Do Not Track signali 

Neki preglednici uključuju značajku Do Not Tracki, koja web lokacijama koje posjećujete signalizira da ne želite da se vaše mrežne aktivnosti prate. Praćenje nije isto što i korištenje ili prikupljanje podataka u vezi s web stranicom. U ove se svrhe praćenje odnosi na prikupljanje podataka koji mogu identificirati potrošače koji koriste ili posjećuju web mjesto ili internetsku uslugu dok se s vremenom kreću po različitim web mjestima. Način na koji preglednici komuniciraju signal Ne prati, još uvijek nije ujednačen. Kao rezultat toga, Web stranica i Usluge još nisu postavljeni za tumačenje ili odgovor na signale Ne prati, koje komunicira vaš preglednik. Unatoč tome, kao što je detaljnije opisano u ovim Pravilima, ograničavamo upotrebu i prikupljanje vaših osobnih podataka.

Reklame

Možemo dopustiti određenim trećim stranama da nam pomognu u prilagođavanju oglašavanja za koje mislimo da bi mogle biti zanimljive korisnicima te u prikupljanju i korištenju ostalih podataka o korisničkim aktivnostima na web mjestu. Te tvrtke mogu isporučivati ​​oglase koji mogu postavljati kolačiće i na drugi način pratiti ponašanje korisnika

Affiliates (partneri)

Informacije o vama možemo otkriti našim podružnicama radi mogućnosti da vam ponudimo povezane ili dodatne proizvode i usluge. Sve povezane podatke s vama koje pružamo našim povezanim osobama tretirat će se u skladu s uvjetima ove Politike.

Email marketing

Nudimo Newsletter na koje se možete dobrovoljno pretplatiti u bilo kojem trenutku. Posvećeni smo čuvanju povjerljivosti vaše adrese e-pošte i nećemo otkrivati ​​vašu adresu e-pošte trećim stranama, osim ako je to dopušteno u odjeljku za upotrebu i obradu podataka ili u svrhe korištenja davatelja usluga treće strane za slanje takvih e-poruka. Informacije poslane putem e-pošte održavat ćemo u skladu s važećim zakonima i propisima.

U skladu s CAN-SPAM Zakonom, u svim e-porukama koje smo poslali jasno će biti navedeno od koga je e-pošta i pružiti jasne informacije o tome kako kontaktirati pošiljatelja. Možete prestati primati naše biltene ili marketinške e-poruke slijedeći upute za odjavu uključene u ove e-poruke ili nas kontaktirajući.

Linkovi na ostale stranice 

Web stranica i usluge sadrže veze na druge resurse koji nisu u našem vlasništvu ili pod njihovim nadzorom. Imajte na umu da nismo odgovorni za postupke privatnosti takvih drugih resursa ili trećih strana. Potičemo vas da budete svjesni kada napustite web stranicu i usluge i pročitate izjave o privatnosti svakog izvora koji može prikupljati osobne podatke.

Sigurnost informacija 

Informacije koje pružate osiguravamo na računalnim poslužiteljima u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili otkrivanja. Održavamo razumne administrativne, tehničke i fizičke mjere zaštite u nastojanju da zaštitimo od neovlaštenog pristupa, uporabe, preinake i otkrivanja osobnih podataka u njihovoj kontroli i čuvanju. Međutim, ne može se jamčiti prijenos podataka putem Interneta ili bežične mreže. Stoga, iako se trudimo zaštititi vaše osobne podatke, prihvaćate da (i) postoje ograničenja sigurnosti i privatnosti Interneta koja su izvan naše kontrole; (ii) ne može se jamčiti sigurnost, integritet i privatnost svih podataka i podataka koji se razmjenjuju između vas i web stranice i usluga; i (iii) bilo koja takva informacija i podaci mogu biti pregledani ili neovlašteno manipulirani u tranzitu od strane treće strane, unatoč svim naporima.

Data breach

U slučaju da postanemo svjesni da je sigurnost web stranice i usluga ugrožena ili su korisnici osobni podaci otkriveni nepovezanim trećim stranama kao rezultat vanjske aktivnosti, uključujući, ali ne ograničavajući se na, sigurnosne napade ili prijevaru, pridržavamo pravo na poduzimanje razumno odgovarajućih mjera, uključujući, ali ne ograničavajući se na, istragu i izvještavanje, kao i obavještavanje i suradnju s tijelima za provođenje zakona. U slučaju kršenja podataka, učinit ćemo razumne napore da obavijestimo pogođene pojedince ako smatramo da postoji razuman rizik od štete za korisnika kao rezultat kršenja ili ako je obavijest zakonom propisana na drugi način. Kad to učinimo, objavit ćemo obavijest na web mjestu i poslati vam e-poštu.

Izmjene i dopune 

Zadržavamo pravo izmjene ove Politike ili njezinih uvjeta koji se odnose na web stranicu i usluge s vremena na vrijeme po vlastitom nahođenju i obavijestit ćemo vas o svim značajnim promjenama u načinu na koji postupamo s osobnim podacima. Kad to učinimo, revidirat ćemo ažurirani datum na vrhu ove stranice. Možemo vas također obavijestiti na druge načine po našem nahođenju, na primjer putem podataka za kontakt koje ste naveli. Svaka ažurirana verzija ove politike stupit će na snagu odmah nakon objavljivanja revidirane politike, osim ako nije drugačije određeno. Vaša daljnja upotreba web mjesta i usluga nakon datuma stupanja na snagu revidirane Politike (ili takvog drugog zakona navedenog u to vrijeme) predstavljat će vaš pristanak na te promjene. Međutim, nećemo, bez vašeg pristanka, koristiti vaše osobne podatke na način koji se bitno razlikuje od onoga što je navedeno u trenutku prikupljanja vaših osobnih podataka.

Prihvaćanje ove politike

Potvrđujete da ste pročitali ovu Politiku i da se slažete sa svim njezinim uvjetima i odredbama. Pristupanjem i korištenjem web stranice i usluga pristajete na to da ste obvezani ovim Pravilima. Ako se ne slažete s poštivanjem uvjeta ovih Pravila, niste ovlašteni za pristup ili korištenje web stranice i usluga.

Možete me kontaktirati 

Ako me želite kontaktirati kako biste razumjeli više o ovim Pravilima ili me želite kontaktirati u vezi s bilo kojim pitanjem koje se odnosi na pojedinačna prava i vaše osobne podatke, možete poslati e-poštu na drago@projektnjemacka.com

Kolačići

Politika kolačića

Ova pravila o kolačićima (“Pravila”) opisuju što su kolačići i kako i kako ih koristi web stranica projektnjemacka.com i bilo koji od srodnih proizvoda i usluga (zajedno “Usluge”) . Ova je politika pravno obvezujući ugovor između vas (“Korisnik”, “vi” ili “vaš”) i Projekt Njemacka (“Projekt Njemacka”, “mi”, “mi” ili “naš”). Trebali biste pročitati ovo Pravilo kako biste mogli razumjeti vrste kolačića koje koristimo, podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se ti podaci koriste. Također opisuje izbore koji su vam na raspolaganju u vezi s prihvaćanjem ili odbijanjem upotrebe kolačića. Dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke potražite u našim Pravilima o privatnosti.

Što su kolačići?

Kolačići su mali dijelovi podataka pohranjeni u tekstualne datoteke koji se spremaju na vaše računalo ili druge uređaje kada se web stranice učitaju u preglednik. Široko se koriste za pamćenje vas i vaših preferencija, bilo za jedan posjet (putem “kolačića sesije”) ili za više ponovljenih posjeta (pomoću “trajnog kolačića”).

Kolačići sesije privremeni su kolačići koji se koriste tijekom posjeta web mjestu i ističu kada zatvorite web preglednik.

Trajni kolačići koriste se za pamćenje vaših postavki na našoj web stranici i ostaju na vašoj radnoj površini ili mobilnom uređaju čak i nakon što zatvorite preglednik ili ponovo pokrenete računalo. Oni vam osiguravaju dosljedno i učinkovito iskustvo tijekom posjeta web mjestu i uslugama.

Kolačići se mogu postaviti od strane web mjesta (“kolačići prve strane”) ili treće strane, poput onih koje služe sadržaju ili pružaju usluge oglašavanja ili analitike na web mjestu (“kolačići treće strane”). Ove treće strane mogu vas prepoznati kada posjetite našu web stranicu, a također i kad posjetite neke druge web stranice.

Koje kolačiće koristim?

Nužni kolačići

Neophodni kolačići omogućuju nam da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom pristupa i kretanja kroz našu web stranicu i korištenja njezinih značajki. Na primjer, ovi kolačići dopuštaju nam da prepoznamo da ste stvorili račun i prijavili se na taj račun da biste pristupili sadržaju.

Fukcionalni kolačići

Funkcionalni kolačići omogućuju nam upravljanje web stranicama i uslugama u skladu s vašim odabirima. Na primjer, prepoznat ćemo vaše korisničko ime i sjetiti se kako ste prilagodili web mjesto i usluge tijekom budućih posjeta.

Analitički kolačići

Ovi kolačići omogućuju nama i uslugama trećih strana da prikupljamo skupne podatke u statističke svrhe o tome kako naši posjetitelji koriste web stranicu. Ovi kolačići ne sadrže osobne podatke kao što su imena i adrese e-pošte i koriste se za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva na web mjestu.

Kolačići društvenih mreža 

Kolačići trećih strana s web lokacija društvenih mreža (poput Facebooka, Youtube-a itd.) Omogućuju nam praćenje korisnika društvenih mreža kada posjete ili koriste Web stranicu ili usluge ili dijele sadržaj pomoću mehanizma označavanja koji pružaju te društvene mreže.

Ovi se kolačići također koriste za praćenje događaja i ponovni marketing. Svi podaci prikupljeni ovim oznakama upotrebljavat će se u skladu s našim pravilima o privatnosti i društvenim mrežama. Nećemo prikupljati niti dijeliti bilo kakve osobne podatke od korisnika.

Koristimo li odašiljače ili  piksele za praćenje?

Naše e-adrese mogu sadržavati “web odašiljač” (ili “piksel za praćenje”) koji nam govori jesu li naše e-adrese otvorene i provjerava sve klikove na veze ili oglase unutar e-pošte.

Te podatke možemo koristiti u svrhe, uključujući utvrđivanje koje su naše e-pošte korisnicima zanimljivije i da bismo postavili upit žele li ih korisnici koji ne otvaraju e-poštu i dalje primati.

Pixel će se izbrisati kada izbrišete e-poštu. Ako ne želite da se piksel preuzima na vaš uređaj, trebali biste pročitati e-poštu u prikazu običnog teksta ili s onemogućenim slikama.

Koje su vam opcije kolačića?

Ako vam se ideja kolačića ili određenih vrsta kolačića ne sviđa, možete promijeniti postavke preglednika tako da izbrišete već postavljene kolačiće i da ne prihvaćate nove kolačiće. Da biste saznali više o tome kako to učiniti ili da biste saznali više o kolačićima, posjetite internetcookies.org

Izmjene i dopune 

Zadržavamo pravo izmjene ove politike ili njezinih uvjeta koji se odnose na web stranicu i usluge u bilo kojem trenutku, stupajući na snagu nakon objavljivanja ažurirane verzije ove politike na web stranici. Kad to učinimo, revidirat ćemo ažurirani datum na vrhu ove stranice. Daljnja upotreba web mjesta i usluga nakon bilo kakvih promjena predstavljat će vaš pristanak na takve promjene.

Prihvaćanje politike korištenja 

Potvrđujete da ste pročitali ovu Politiku i da se slažete sa svim njezinim uvjetima i odredbama. Pristupanjem i korištenjem web stranice i usluga pristajete na to da ste obvezani ovim Pravilima. Ako se ne slažete s poštivanjem uvjeta ovih Pravila, niste ovlašteni za pristup ili korištenje web mjesta i usluga.

Kontaktirajte me 

Ako nas želite kontaktirati kako biste razumjeli više o ovoj Politici ili nas želite kontaktirati u vezi s bilo kojim pitanjem u vezi s našom upotrebom kolačića, možete poslati e-poštu na drago@projektnjemacka.com