fbpx

Evo detalji za privatne štednje

Ja sam vam odmah ovdje pripremio u manje od 3 minute video da se upoznate uopće na koji način se vaša štednja povećava iz godine u godinu, i zašto je štednja najbolja opcija za vas.

MOLIM VAS pogledajte video tako da možete biti spremni i znati gdje vaš novac ide i kako se umnožava:

 

Kliknite na pitanje za odgovor:

Indeksni fondovi su vrsta investicijskih fondova koji prate performanse određenog tržišnog indeksa, poput S&P 500 ili NASDAQ. Cilj im je pružiti ulagačima povrat sličan onom tržišta, umanjen za male troškove.

Laički rečeno:

Zamislite indeksni fond kao košaru punu različitih vrsta voća (u ovom slučaju, dionica). Umjesto da kupujete jedno voće (dionicu), kupujete malo od svega što je u košari. To vam može pomoći da ne gubite novac ako jedno voće (dionica) postane loše, jer drugo voća postaju bolja.

Kamata na kamatu je proces u kojem se zarađena kamata dodaje glavnici, tako da iznos na koji se kamata računa raste s vremenom. Ovaj učinak omogućuje vašem ulaganju da raste brže, jer zarađujete kamate ne samo na izvorni ulog, već i na akumuliranu kamatu.

Laički rečeno:

To je kao kada zaradite novac od štednje, a onda taj novac također počne zarađivati novac. Što duže štedite, više novca možete zaraditi jer se zarađeni novac dodaje onome što ste već uštedjeli.

Za razliku od jednostavnog ostavljanja novca “sa strane” gdje se kamata ne akumulira, kamata na kamatu omogućuje vašem novcu da eksponencijalno raste s vremenom. To znači da što dulje ostavljate novac uložen, potencijal za zaradu je veći.

Indeksni fondovi su popularni zbog svoje jednostavnosti, niskih troškova i potencijala za solidne povrate dugoročno. Oni omogućavaju ulagačima da diversificiraju svoja ulaganja i smanje rizik, prateći široko tržište umjesto da se oslanjaju na pojedinačne dionice.

Neovisni broker je stručnjak za financijska tržišta koji može pružiti savjetovanje i pomoći vam u odabiru investicijskih proizvoda koji odgovaraju vašim ciljevima i toleranciji na rizik. Za razliku od brokera vezanih za određene financijske institucije, neovisni brokeri mogu nuditi širi spektar proizvoda.

Neovisni brokeri poput OsigurajSe24 mogu vam pružiti personalizirano savjetovanje i pristup različitim financijskim proizvodima i uslugama. Oni nisu ograničeni na proizvode jedne institucije, što znači da mogu objektivno preporučiti najbolje opcije za vas.

Glavna prednost je što vaš novac može brže rasti zbog nižih troškova i mogućnosti da zaradi više s vremenom, umjesto da samo sjedi.

Glavna prednost je što vaš novac može brže rasti zbog nižih troškova i mogućnosti da zaradi više s vremenom, umjesto da samo sjedi.

Javite se timu osigurajse24 klikom na ovo dugme:

P.S. potpisivanje ugovora možete obaviti kompletno online, a pravo na raskid ugovora imate prema njemačkom zakonu unutar 14 dana (Widerrufsrecht 14 Tage)