fbpx

Želiš zaštitu od otkaza i drugih situacija?

pravno osiguranje Njemačka

Znaš li da...

3 od 4 osobe su u Njemačkoj u zadnjih 10 godina bile na sudu, što zbog posla, što zbog privatnih problema, što zbog prometa?

cijene odvjetnika u Njemačkoj idu od 200 € po prvom kontaktu sve do par tisuća € do rješenja postupka?

sve to možeš izbjeći ako se osiguraš od pravnih problema za samo 20 ak eura, ovisno kolika ti je porkivenost potrebna?

✨ Ne boj se, sve to možeš napraviti ODMAH i to na NAŠEM JEZIKU!

Pravno osiguranje štiti i vas i vašu obitelj u slučaju kada vam treba odvjetnik!

Ovo su područja koja pravno osiguranje pokriva (klikni na + za detalje):

Ova polica pokriva sve slučajeve nezgode koje se rješavaju na sudu, bilo da ste ih vi počinili ili ih je vama netko počinio.

Također, ova polica pokriva i sve privatne ugovore koje potpišete s bilo kim (npr. teretana, struja, internet, mobitel).

Osim toga ova polica pokriva i sve probleme sa porezom i slučajeve kada vam zdravstveno osiguranje ne želi platiti troškove liječenja.

Ova polica pokriva bilo koje situacije u kojima se na poslu osjećate zakinuto. To može biti uskraćivanje plaće, neopravdani otkaz, odbijanje godišnjeg odmora, dobivanje lošeg pisma preporuke itd.

Ne znam jeste li znali, ali u Njemačkoj su svi poslodavci zakonom obvezani prilikom završetka vašeg zajedničkog rada dati vam pismo preporuke i to pismo mora biti pozitivno – u suprotnom imate pravo na tužbu

Pojedina auto osiguranja vam neće pokriti sve situacije, stoga vam ovo pravno osiguranje pomaže da dobijete kompenzaciju za štetu koju vam je netko učinio na automobilu neovisno o situaciji u kojoj je šteta nastala.

Također, ako smatrate da ste neopravdano dobili kaznu za parkiranje ili prebrzu vožnju ovo osiguranje pokriva i to. 

Cjenik kazni u prometu najbolje vam je pogledati na stranici Bußgeldrechner 

Uglavnom vam sva osiguranja nude ova 3 dijela skupa.

Ovaj dodatak preporučujem svakome, pogotovo ako mu najmodavac nije korektan. Troškove koji će vam ovaj dodatak pokriti tiče se svih problema sa najmodavcem, problema sa susjedima i problema sa Hausverwaltung-om.

Ovo su prednosti rada sa našim partnerima:

Usluga na “našem” jeziku!

Kompletan proces savjetovanja i zaključivanja osiguranja možete voditi na “našem”  jeziku

online prijava u samo 3 koraka

ispunite obrazac na dnu stranice, dogovorite termin razgovora (telefonski, Whatsapp, email) i ugovorite policu – sve BEZ odlaska u poslovnicu!

Izbor od preko 200 osiguranja!

Partneri traže za vas najbolju ponudu, bila to najjeftinija cijena ili najsveobuhvatnija usluga.

Zašto svaki stranac u Njemačkoj treba ovo osiguranje?

Da vam slikovito opišem. Zamislite problematičnog dječaka u osnovnoj školi koji je dva puta pao razred i sada maltretira svu djecu u razredu jer su mlađi i slabiji. Svu djecu maltretira osim vas. Zašto?

Zato što zna da imate starijeg brata koji vas štiti i koji će ga “razvaliti” ako vas samo dotakne.

Ista stvar je s ovom vrstom osiguranja. Ovo osiguranje je vaš stariji brat koji vas štiti od bilo koga. Štiti vašu obitelj i vas od neugodnih susjeda, najmodavaca, poslodavaca i svih drugih ljudi koji pokušavaju uzeti vaš teško zarađeni kruh.

S ovim osiguranjem možete tužiti bilo koga u bilo kojem trenutku bez da se mislite koliko košta odvjetnik i hoćete li izgubiti slučaj pa onda platiti troškove suđenja.

Isto tako, više se nikada u životu ne trebate bojati situacija u kojima vam netko prijeti sudom i govori vam kako je bolje da ga poslušate inače će te još mjesecima raditi duple smjene kako biste mogli platiti odvjetnika i troškove suda.

Vjerujte mi, u svim tim situacijama samo pokušavaju iskoristi naše nepoznavanje jezika, zakona i na taj način nas prestrašiti. A znate što? U 99% slučajeva smo mi ti koji smo u pravu i na kraju dobijemo ono što nam pripada.

Želim da uvijek imate na umu ovo što ću vam slijedeće reći.

Pripada vam ta naknada za prekovremene sate, pripada vam godišnji odmor, imate pravo na bolovanje, imate pravo na porodiljni, imate pravo na život! Vrijedite i nikada nemojte dozvoliti da se osjećate ugroženima i da vas se omalovažava.

Uz ovo osiguranje dobivate status VIP (vrlo važne osobe) osobe u Njemačkoj i zato vam je moj dobronamjerni savjet da požurite po svoje osiguranje još danas.

Želite već sada imati pravno osiguranje i zaštititi se od pravnih problema?

Onda se javite mojim partnerima iz osigurajse24. 

Na našem jeziku.

Jednostavno. 

Odmah.

Prijava na pravno (Rechtschutz) osiguranje u Njemačkoj