ODMOR I UŠTEDA IDU ZAJEDNO: EVO DOKAZA DA JE HRVATSKA ZEMLJA SPASA ZA VAŠ NOVČANIK I ZUBE

Ako ne želite čitati cijeli tekst, kliknite na poglavlje koje vas zanima:

Svi znamo da je u zdravom tijelu zdrav i duh. A nema boljeg lijeka za dušu nego odmora u mjestu gdje se osjećamo kao kući. Meni je to Hrvatska, kao i velikom broju mojih čitatelja. Najdraže mi je otići kući, kupati se u našem Jadranskom moru i uživati u zvukovima cvrčaka i mirisu borova. 

Kada napunim dušu mirom i spokojem, tada razmišljam i o zdravlju. 

I dok većina novinskih portala piše kako je Hrvatska preskupa destinacija za ljetovanje, svi kao da zanemaruju činjenicu koliko to u zdravstvenom smislu nije istina. 

Većina nas odlazi na godišnjem odmoru u Hrvatsku kod stomatologa, jer cijene stomatoloških zahvata u Njemačkoj koštaju toliko puno da na idućih par ljetovanja možemo zaboraviti. 

A ako se odlučimo ne pobrinuti o zdravlju zubi, završimo s još većim problemima i troškovima.

marina, yachts, boats-6362348.jpg

Pa je zato bolje spriječiti nego godinama liječiti, evo kako ja to radim:

Kao što sam već pisao na svom blogu, usluge zubara u Njemačkoj su i do 70% skuplje u odnosu na one u Hrvatskoj, a kvaliteta je apsolutno ista. 

Zbog toga uvijek iskoristim vrijeme godišnjeg odmora da obavim sve što je potrebno za moje zube, uštedim velike novce i sačuvam svoje zdravlje. 

A još uz to dobijem i osmijeh kao iz Orbit reklame za žvakaće gume 🙂

Projekt Njemačka Štimac centar

A ja idem u Štimac centar dentalne medicine u Zagrebu. Usput mi je do kuće, nije daleko od Njemačke ako hoću češće dolaziti i vođa njihovog kiruškog tima Filip Štimac, dr.med.dent., spec. oralne kirurgije, vrhunski je stručnjak koji zna što muči nas iz dijaspore:

“Specifični smo po tome što se mogu riješiti svi problemi, svi stomatološki problemi, a posebno smo se specijalizirali na rješavanje kompleksnih slučajeva. U našoj ordinaciji, dakle, imamo specijaliste svih stomatoloških grana kao što je oralna kirurgija, stomatološka protetika, parodontologija, i sve ono što je danas neophodno u jednom centru da bi se nekakve kompliciranije stvari mogle riješiti na jedan dobar način.”

I to je razlog zašto dolazim u njihov centar. Ne samo da mogu sve obaviti na jednom mjestu, već se u potpunosti prilagode mojim željama i brinu da se sve obavi u periodu dok sam na godišnjem. 

A najviše od svega veseli me posebna ponuda za naše ljude u dijaspori: 

Ona uključuje:

  • besplatan pregled
  • rendgensku digitalnu snimku (digitalni ortopan), 
  • detaljnu dijagnostiku dentalne situacije, 
  • konzultacije s iskusnim dentalnim stručnjacima, 
  • plan terapija,
  • cjenovnu ponudu za potrebne zahvate,
  • 20% popusta na ugradnju implantata i 20% popusta na All-on-4 metodu do kraja kolovoza

Uz to, ovisno o tome koliko je visoka ponuda za radove, Štimac centar osigura i besplatan smještaj u novouređenim sobama u neposrednoj blizini.

Isto tako, pomažu sa komunikacijom sa zdravstvenim i dentalnim osiguranjem jer znaju da se tako može pokriti dio ili cijeli trošak postupka. Drago mi je da tako izlaze u susret svima nama, jer je zdravlje temeljno pravo svakog čovjeka. 

A zadovoljan osmijeh najveća je pohvala radu Štimac centra dentalne medicine.

Ako i vi želite zdravo tijelo i zdrav duh, imate pitanje za doktore ili želite odabrati neki termin kasnije, onda obavezno pogledajte ponudu koju vam Štimac centar može dati:

Projekt Njemačka Štimac centar

OBAVIJEST: Imajte na umu da moji savjeti ne zamjenjuju pravne, porezne ili financijske savjete. Kako biste razjasnili vaša pravna ili financijska pitanja, molim vas da se posavjetujete s odgovarajućim stručnjacima (npr. odvjetnicima, poreznim savjetnicima ili financijskim savjetnicima). Unatoč velikoj pažnji i savjesnom istraživanju, greške se ne mogu isključiti. 

Rad Projekta Njemačka podržavaju sljedeći partneri:

POTPUNO BESPLATNO preuzmi mali, džepni priručnik i budi u korak sa svim novostima i savjetima za uspješan život u Njemačkoj. 

P.S. pretplatnici sve informacije UVIJEK saznaju prvi!