BRZO I JEDNOSTAVNO DO KREDITA U NJEMAČKOJ

Ako ne želite čitati cijeli tekst, kliknite na poglavlje koje vas zanima:

Bok, drago mi je što ste došli na moj Blog Projekt Njemačka. Kao i ostale teme do sada, odlučio sam vam pomoći i sa temom podizanja kredita u Njemačkoj. 

Neovisno tražite li nenamjenski kredit za uređenje stana ili kupovinu automobila, ili želite stambeni kredit za kupiti nekretninu, ovaj tekst objasnit će vam sve o tome kako podići kredit u Njemačkoj, vrste kredita, pa čak i kako dignuti kredit s negativnom Schufom.

Ako vam je hitno potreban kredit, ne znate njemački i želite besplatnu uslugu pronalaska kredita na “našem” jeziku, onda kliknite na dugme ispod da vas odmah preusmjerim na najbolju uslugu!

Uvjeti za kredit za zaposlene u Njemačkoj 

Njemačka je jako konzervativna zemlja i zbog toga postoje određeni uvjeti za dobivanje kredita u Njemačkoj koje morate ispuniti. Ovo su 3 minimalna uvjeta 

  1. dobra SHUFA – znači dobra kreditna sposobnost (postoje i krediti koji se mogu izvaditi i bez SHUFE)
  2. boravišna dozvola – za osobe koje dolaze van EU obavezna je boravišna dozvola da kreditna institucija zna da da ćete biti u Njemačkoj dok se rate kredita ne otplate 
  3. regularni i stabilni prihodi – u pravilu je 6 platnih lista potvrda da imate stalne prihode koji regularno dolaze od jednog ili više poslodavaca 

Kada ispunite ova 3 uvjeta, možete se prijaviti za kredit u banci u Njemačkoj. Jedna opcija je da odete u svoju banku i zatražite kredit, što je dobro jer vaša banka već poznaje vašu kreditnu sposobnost. 

Druga opcija je da popunite prijavnicu na dnu ovog teksta i ja vas preusmjerim financijskom posredniku koji govori hrvatski jezik. On će za vas pronaći najbolju opciju te vam kompletno pomoći sa papirologijom.

Vrste kredita u Njemačkoj

Glavni tipovi kredita u Njemačkoj su, u ovisnosti o tome za što vam kredit treba: 

  • RatenKredit – kredit za obročno plaćanje s varijabilnom mjesečnom ratom 
  • RahmenKredit – osobni kredit sa fiksnom mjesečnom ratom 
  • AutoKredit – namjenski kredit za auto, ili za financiranje automobila
  • Wohnungskredit (Immobilien) – kredit za nekretninu 
  • SofortKredit – instant kredit 

Gdje podići kredit u Njemačkoj 

Postoje 4 načina kako dignuti kredit u Njemačkoj. 

Kredit u banci 

Najbolja opcija za osobe s urednim primanjima i dobrom Schufom. Ako ispunjavate uvjete za podići kredit u Njemačkoj onda će vam svakako biti i lakše i jeftinije otvoriti kredit u banci. 

U banci će vam biti puno lakše otvoriti kredit zbog manje dokumentacije, a i rata kredita će vam biti najmanja u usporedbi sa ostalim institucijama. 

Kao što sam prethodno naveo, jedna od opcija je provjeriti sa vašom bankom uvjete za kredit, a druga opcija je obratiti se financijskom posredniku na dnu teksta koji će za vas preuzeti kompletnu birokraciju potpuno besplatno!

Kredit u kreditnoj instituciji 

Krediti u kreditnim institucijama se većinom brže dobivaju i većina njih je online. S druge pak strane, kamate su uglavnom veće nego kad uzimate kredit u banci. Neke od kreditnih institucija su Barclays Credit i EasyCredit. 

Prednosti ovakvih kredita su te da su kamatne stope manje za kratkoročne kredite. Ipak, potreban je dobar kreditni rejting (Schufa) te računajte na ratu od 4% do 10% 

P2P kredit 

P2P kredit ili peer-to-peer zapravo je dobivanje kredita preko web-stranice. Ovo je vrhunska opcija za osobe koje nisu baš dugo u Njemačkoj a treba im kredit

isto tako, ovo je opcija za osobe koje imaju negativnu Schufu ili uopće nemaju Schufu. Jedna od najboljih stranica za dobivanje brzog kredita za osobe koje ispunjavaju uvjete za ovakav kredit jest svakako auxmoney

Preko auxmoney možete zatražiti sve vrste kredita, od nenamjenskih preko stambenih i možete jednostavno odabrati period u kojem kredit želite vratiti, a oni će vam pronaći najbolje ponude za vas i vaše potrebe.
 
Ovo je velika prednost za sve koji nisu dugo u radnom odnosu sa poslodavcem (manje od 6 mjeseci) i zbog striktnih uvjeta banaka ne mogu do kredita. 
 
Još jedna od prednosti jest ta da odobrenje slijedi najčešće unutar 24 sata, a minimalni kredit možete zatražiti već od 1000 €!
 
Klikni na dugme ispod i zatraži svoj kredit već danas:

234x60 (JPG) - Logo (blau-weiß)

Mini kredit 

Mini kredit je svakako zadnja opcija koju želite iskoristiti u Njemačkoj kada vam je novac prijeko potreban. Ova vrsta kredita dobra je za osobe koje nemaju ušteđen novac sa strane za hitne potrebe

To su uglavnom osobe koje žive od plaće do plaće i nemaju mogućnost posuditi nešto novca od poznanika. Mini-krediti se uglavnom vrte oko 8 tisuća €, i pod uvjetom da ih se vrati na vrijeme kamatne stope mogu doseći i do 15%! 

Najbolja stranica za takvu vrstu kredita (čak i sa negativnom Schufom) jest Credimaxx. 

Kredit u Njemačkoj za nekretninu u Hrvatskoj ili drugoj državi

Krediti koje želite podići u Njemačkoj za nekretninu u drugoj zemlji nisu mogući u obliku kredita za nekretninu, budući da se Immobilien krediti daju samo za nekretnine unutar granica Njemačke.

ALI, to ne znači da do kredita ne možete doći. 

Možete se prijaviti na keš kredit do 75 000 € kojim možete pokriti troškove za nekretninu ili renovaciju nekretnine. Najbolji način je preko financijskog posrednika, s tim da se za kredit možete prijaviti i preko  auxmoney

Isto tako postoje određeni uvjeti kako do kredita za hrvatske državljane u inozemstvu, to sam pisao OVDJE

Tako ćete imati dobre uvjete za posjedovati nekretninu na primjer u Hrvatskoj.

Za koji se kredit u Njemačkoj odlučiti?

Sada kada smo prošli osnove pri uzimanju kredita u Njemačkoj postavlja se pitanje: za koji se kredit odlučiti?

To sve ovisi o vašem financijskom stanju.

Ako kojim slučajem još uvijek nemate Schufu ili vam je Schufa negativna – najbolja opcija za vas je definitivno auxmoney. Na njihovoj stranici brzo i jednostavno možete podići kredit bez ikakvih problema i u svega nekoliko minuta. 

Ako želite brzo i jednostavno kredit, auxmoney je opet najbolji izbor za vas, jer ćete u svega par klikova dobiti najbolju ponudu.
234x60 (JPG) - Logo (blau-weiß)

Ako vam je kojim slučajem potreban mini-kredit kao neka vrsta pozajmice, idite na stranicu Credimaxx. Obratite samo pozornost da što prije otplatite sve rate, jer je kamatna stopa jako visoka. 

Ako pak imate minimalne uvjete potrebne za otvaranje kredita u banci i želite da vas osobno savjetuje profesionalac na “našem” jeziku, tada su Peter Glavaš i Mirza Trto pravo rješenje za vas. A zašto?

OSOBNI PRISTUP

Peter i Mirza educirani su u sektoru financija i za vas će zajednički pronaći najbolju ponudu skrojenu prema vašim željama

BESPLATNA USLUGA

Usluga je potpuno besplatna, Peter i Mirza se naplaćuju od banaka, a ne od vas

NA "NAŠEM" JEZIKU

Pričaju "našim" jezikom i za vas preuzimaju kompletnu komunikaciju sa kreditnim institucijama.

Tvrtka PM krediti jaka je tvrtka sa Peterom i Mirzom na čelu! Obratite im se sa povjerenjem!

Želite najbrži kredit sa uslugom na “našem” jeziku? Onda BRZO u samo 2 koraka ispunite obrazac, a oni će vas direktno kontaktirati na broj mobitela! 

VEĆ DANAS možete krenuti u proces obrade vašeg kredita! 

Ispunite obrazac dolje:

Krediti Projekt njemačka

Važna obavijest!!!

Osnovni uvjet da bi uopće mogli krenuti u obradu vašeg kredita jest da ste minimalno 1 godinu u Njemačkoj, i da ste kod poslodavca minimalno 6 mjeseci

Nažalost, bez tog uvjeta nemoguće je uopće krenuti u obradu

Uvjeti za uzimanje kredita u Njemačkoj generalno su slični, iako se mogu razlikovati od banke do banke. 

Uopćeno gledano, osobe koje traže kredit u Njemačkoj trebaju biti punoljetne, imati prebivalište u Njemačkoj i imati bankovni račun u Njemačkoj. Dodatno, banke mogu zatražiti i posebne uvjete prilikom prijave za kredit. 

 

Na primjer, vi kao tražitelj kredita trebali bi imati stalan izvor prihoda da je banka sigurna da imate sredstva za plaćanje rate. Isto tako, često je uvjet da ste zaposleni kod jednog poslodavca na minimalno 6 mjeseci, kao i da niste na probnom roku. To pak nije uvjet za svaku banku. 

Jedan od uobičajenih uvjeta za kredit u Njemačkoj jest pozitivna Schufa. 

Koliko kredita u Njemačkoj možete uzeti ovisi o tome koliko ste financijski sposobni za otplatu rate kredita. 

 

Rata otplate treba biti racionalno postavljena, tako da se može pokriti sa razlikom vaših neto primanja i troškova. U troškove vam ulazi stanarina, struja, plin, razna osiguranja, ali isto tako i hrana i odjeća. Ono što vam ostane trebalo bi pokriti troškove otplate rate kredita. 

Pazite samo da uvijek od onoga što vam ostane imate nešto novca viška za posebne situacije!

Iako je lijepo otići samostalno u vašu banku zatražiti kredit, pomoć posrednika ima svoje velike prednosti. 

 

Prvo i osnovno, prepuštate se profesionalcima sa višegodišnjim iskustvom. Sa detaljnim poznavanjem financijskog sektora u Njemačkoj odgovorit će na sva pitanja koja imate i uvijek težiti da dobiju najbolju ponudu za vas!

Schufa je jako bitna prilikom uzimanja kredita, budući da se u njoj nalazi kompletna povijest vašeg boniteta. To znači da sve što radite u Njemačkoj, a ima veze sa plaćanjima i financijama, ostaje upisano u vaš Schufa score.

Nepisano pravilo glasi: dok god niste u negativnoj Schufi, vaš rezultat vam neće reći ništa o tome hoćete li i pod kojim uvjetima dobiti kredit u Njemačkoj. 

 

Baš zbog toga je dobro imati posrednike koji će skupa sa vama pronaći najbolju kreditnu instituciju s obzirom na stanje u kojem se nalazite.

Affiliate Disclaimer: Bok! Samo sam vas htio obavijestiti da ovaj tekst sadrži affiliate linkove. Ako kojim slučajem preko moga linka kupite neku od usluga, ja od davatelja usluge dobivam malu proviziju. Vama cijena ostaje potpuno ista, bez skrivenih troškova, a meni pomaže da održim stranicu zdravom i uvijek punom korisnih informacija 🙂

Rad Projekta Njemačka podržavaju sljedeći partneri:

Hej!

Ja sam Drago, autor svih tekstova na ovoj stranici. Živim u Njemačkoj i sve provjerene informacije pišem za vas
na svom Blogu. Ako ste u ovom članku našli informaciju koju ste tražili, podijelite je s prijateljima – sigurno
će i njima pomoći :) Kliknite ispod:

POTPUNO BESPLATNO preuzmi mali, džepni priručnik i budi u korak sa svim novostima i savjetima za uspješan život u Njemačkoj. 

P.S. pretplatnici sve informacije UVIJEK saznaju prvi!